Hogyan kolonizálnád a Marsot?
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 16:34
1/10 anonim válasza:
Sehogy, túl sok ott a por és én azt nem takarítanám mindig. Itt is lusta vagyok hozzá.
Plusz félnék mindig, hogy tényleg vannak ott ilyen nagy homokférgek, amiket az egyik összeesküvéses videóban láttam.
2/10 anonim válasza:
Krumplit termesztenék a saját sz@romban. Aztán majd kiderül, hogy a Dűne féle nagy homok kukacok mit szólnak hozzá.
4/10 anonim válasza:
Az oxigént fel kell vinni 14%-ra, a hőmérsékletet +8°C ra és le kell helyezni 9 db Óceán lapkát és akkor készen is vagytok.
5/10 Zsolo79 válasza:
Én Neidermüllert és csapatát felkűldeném hogy készítsenek egy légkört!
6/10 anonim válasza:
Orbánt és elv-társait kell áttelepíteni, ott nem kell félniük a migráncsoktól. :-)
7/10 anonim válasza:
Felküldeném az összes cigányt, arabot és egyéb összeférhetetlen népet, hogy nekünk magyaroknak megmaradjon a föld ;)
8/10 anonim válasza:
Sehogyan sem. A mars abban az állapotban, ahogy ismered nem létezik, azok csak a Nasa rajzai. Nézd meg egy komolyabb távcsövön, és akkor rá fogsz jönni, hogy az nem egy kerek labda mint a képeken , amire le lehet szállni. Elon Musk mondta, hogy az emberekkel el kell hitetni, hogy mars utazás lehetsége. Mellesleg nincs ott semilyen marsjáró.
9/10 Wadmalac válasza:
#8:
Te nem ezt a kórtermet keresed.
Megjegyezném, a kérdés kolonizálásról szólt, ami nem jelent feltétlenül terraformálást.
A kolonizálást viszonylag reális optimista megoldási módjában meg már megelőzött Elon Musk, a legpesszimistább verzióban meg a NASA.
10/10 anonim válasza:
Elso lepes a Hold bazis ,aztan onnak kikuldhetunt a Marsra minden szemetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!