Melyik embertani típusba tartozom a képek alapján?
Nemrég töröltem a képeket az első két troll miatt. Visszatöltöttem ha valaki tud normális választ adni.
Én nem viccnek szántam az eszkimót.
Ha nem is az, de valami orosz , kaukázusi típus lehetsz.
Széles az orrod, kissé, mint egy négernek, de fehér a bőröd, ezért gondolnám amit írtam.
Aha, most megnyílik, hogy visszatetted. Valamennyi keletire én is tippelnék, akár kaukázusi, vagy valamennyi oroszra. És főként inkább, vagy fele részben valami északira, nordikusra, dán vagy német is lehet.
- nordikus
- kelet-europid
- kaukázusi
- turáni
Egyébként ez azért nem úgy megy, hogy kire hasonlít. Az eszkimó itt nálunk teljesen valószínűtlen keveredés, az inkább fordulhat elő egy észak orosz vidéken. Nyugodtan kizárható az eszkimó.
Valami északi vagy német és keletebbi keverékre tippelnék.
(Amúgy a szakáll nem áll jól, jó arcod a nélkül. Fölösleges a szakáll.)
Kelet balti - az Oroszország északi része. Meg lehet némi nordkikus is. Pontosat nehéz lenne nem szakértőként bevállalni, de a homlokod szerintem nordikus és részben a szájvonal is. De keleti és északi keverékre tippelnék leginkább, némi nyilvánvaló kelet-europid (magyar) vonásokkal.
Erre a dán férfira (jobb fent) például hasonlítasz, de az ott keskenyebb arc.
Vagy itt nézegessed, de nem lesz eccerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!