Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? És mi az oka?...

Mit gondoltok? És mi az oka? Légy az autóban. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Adott egy légy az autóban. Az autó tegyük fel közúton halad 70 km/h sebességgel. A légynek is ennyivel kellene repülnie, hogy ne csapódjon neki a hátsó üvegnek, vagy elég, ha a kocsi légterében "lebeg"?
2010. júl. 20. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
didi, azért nem kéne leoltani macit, mert abszolút jogos a felhörrenése. Százmillió alkalommal szerepelt már ugyanez a kérdés (esetleg más szereplőkkel), és ráadásul csöpp józan ésszel belátható, hogy (ahogy maci is mondta) a légy NYÍLVÁN nem tud 200 km/h-val menni magától, tehát VALAMI más húzódik meg itt (de ide nyílván nem jutott el a kérdező, különben nem így tette volna fel a kérdést). Tehát pofa alapba.
2010. júl. 20. 22:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Jajj, már elmondtam, hogy tudom, hogy egy légy nem tud annyival repülni. De ha nem tud annyival repülni, akkor meg hátracsapódik, ha nem utazik a légtérben lebegve.Ezért voltak ezek a kikötések.

Egyébként meg sajnálom, hogy feltettem ezt a kérdést,nem tudtam, hogy volt már.

2010. júl. 20. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak két megjegyzés:

1. Nem hinném, hogy Gábormacinak fogadatlan prókátorra lenne szüksége

2. A stílus az ember

DeeDee

2010. júl. 24. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!