Mit gondoltok? És mi az oka? Légy az autóban. (bővebben lent)
Szerinted? Vagy ha az autó 200 km/h-val halad, akkor ennyivel kell repüljön a légy is ?
Gondolkozz már picit mielőtt butaságod kérdezel :P
Az oké, hogy nem tud annyival, ne nézz hülyének...
Sokra nem mentem a válaszoddal.
Mégis mit vártál? Az ember is kering a Földdel együtt a Nap körül közel 30km/s sebességgel. Nincs ez másként a léggyel és az autóval sem. Komolyan nem értem mi a problémád ...
maci
Azt hiszem, ha a kérdező a megfelelő ismeretek birtokában lenne, nem tette volna fel a kérdését. De azt nem hiszem, hogy a hiányos ismeretek pótlására a kioktatás, a lekezelés lenne a megfelelő módszer.
Bocs az off válaszért.
DeeDee
A légynek a környezetéhez képest kell mozognia. Hozzá képest az autó áll és egy zárt tér, tehát a légy szabadon repülhet vagy szaladgálhat benne, függetlenül az autó sebességétöl (ha a tehetetlenséget elhanyagoljuk).
Ha viszont egy kabrióban van a légy akkor nehezebb dolga van: ez már nyitott kocsi, tehát amint a légy felröppen és elkapja a kocsi felett húzó légáramlat, akkor bizony azonnal az erös menetszéllel kell szembenéznie.
Teljesen igazad van DeeDee, én meg mondjuk főzni nem tudok :)
Bocsánatot kérek Tőled, kérdező ....
maci
No, akkor eggyel több közös pont: a főzés nekem sem erősségem. Az eredményének elbírálása annál inkább. :-)
DeeDee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!