A II. világháborúban a németeknél a németesítés/germanizálás mi alapján történt?
Figyelt kérdés
Ki döntött róla, és mi alapján, ha pl. a Lidicei pusztításról beszélünk, az onnan árván maradt gyerekek "besorolásáról", hogy ki az, aki németesíthető, és ki az, aki nem?2010. júl. 16. 20:51
1/6 anonim válasza:
hát, ha eddig nem tudtál róla, akkor mondom neked: A németek a magyarokat képzelték el saját rabszolgájukként, amikkel szabadon lehetett volna kereskedni.
2/6 anonim válasza:
Első!
1. Hogy jön ez a kérdéshez?
2. Hol hallottad ezt a hülyeséget?
3/6 anonim válasza:
elsőnek: tudtommal hitler nem akart rabszolgákat, és ha akart volna akkor szerintem a szláv népeket, vagy a cigányokat válsztotta volna. amit te írtál az kb annyira igaz mint a lámpaernyős, szappanos dolog.
4/6 anonim válasza:
1. egy kicsit tájékozatlan vagy:D
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, érdekes amit kedves első válaszoló írt... de a kérdés mégis csak az hogy hogyan kapcsolódik ehhez a kérdéshez? :D
Várom akkor a további válaszokat. :)
2010. júl. 17. 12:59
6/6 anonim válasza:
Az első válaszoló szerintem bement a római kor órán, elaludt, és felébredt a második világháborúnál xD
Egy kis igazság van abban, amit mond, de csak minimális. Hitler a magyarokat is alacsonyabb rendű fajnak titulálta, mivel keletről jöttünk - viszont a szláv népeket és az egyébb "kisebbségeket" inkább alkalmazta volna rabszolgának, már ha egyáltalán lettek volna ilyen tervei - de nem voltak. Pl. Oroszország megtámadásánál nem is számított a Magyarok segítségére. Érdekes a kérdés, énis kíváncsi vagyok a válaszokra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!