Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért Indiában történik a...

Miért Indiában történik a legtöbb genetikai furcsaság?

Figyelt kérdés

-morbid, démoni arcú kecske

-beteg gyermekek (sziámi ikrek, torzszülöttek, stb.)

És még sorolhatnám.. Én javarészt Indiában hallom, hogy ezek a dolgok történnek. Magyarországon a sziámi iker születés ritka (de nem peldatlan), míg Indiában sajnos elég gyakori. Miért ott történnek mindig ilyen, és ehhez hasonló furcsa dolgok?

2019. aug. 23. 00:43
1 2
 11/12 Girlll3 válasza:
100%
Vérfertőzés? Szerintem mivel elmaradott ország, nem foglalkoznak azzal, hogy ki kivel csinál gyereket... Plusz az orvoslás is sokkal elmaradottabb, szerintem ennyi.
2019. aug. 28. 22:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Fejlettebb országokban a rendellenes magzatot időben eltávolítják, különben is agyon van tervezve, mikor ideális gyereket szülni, mikor már nem. Kivel igen, kivel nem. Ha valaki tudja magáról, hogy súlyos problémákat örökítene tovább, inkább nem is vállal gyereket. Indiában meg szülik ész nélkül az orgonasípokat 14-től 46 éves korig, nem kérdezik meg, hogy jó-e az a nőnek, bírja-e az egészsége. A terhes nő a baromfikkal egy légtérben, egy magasságban fekszik, gyakran súlyosan alultáplált, és mindenféle kórokban szenved, orvos sose látta. Lefogadom, 100 éve a hasonló szinten lévő Európában is több volt az "érdekes" eset, mint napjainkban. Napjaink Európájában ha a várandósság körülményei nem tökéletesek, bele se kezdenek a gyermekvállalásba. 100 éve akkor is belekezdek, ha az anyának enni se volt mit.
2019. aug. 29. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!