MEntol kristályt miben volna érdemes feloldani?
Alkoholban oldódik a legjobban.
Ennek megfelelően minél töményebb a szesz, annál jobban.
A vodka sem hülyeség, de én a sósborszeszt javasolnám, abban alapból van mentol, elég kulturált szaga van és töménysége magas, de még nem borzalmasan bőrszárító.
Azért nem árt előtte tudni, nincs-e mentol-allergiád, mert akkor a sósborszesz alap mentol tartalma is randa reakciókat válthat ki.
Én meg azt mondom, hogy meleg vízben :) Amit csak elbír a lábad. Abba beleszórsz egy kis csipetnyit, és az a meleg víz tetején szépen elolvad. Oldódni nem fog, kiül a víz tetejére mintha színtelen étolajat öntöttél volna a vízbe. De így ha kiemeled a lábad, akkor vékony rétegben beteríti a mentololvadék, ezt jól bele tudod masszírozni a lábadba, majd visszarakod a vízbe áztatni kicsit. Aztán megint kiveszed a lábad, megint belemasszírozod a mentolt ami lerakódik rá, és így tovább, amíg el nem unod vagy úgy nem találod hogy elég volt.
Szerintem ez a legtisztább módja, semmiféle oldószert nem igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!