Mi történik, ha egy kisebb alma méretű követ berakok a mikróba 3-4 percre és elindítom?
Instagram mint tudományos forrás.
Azt hittem, a youtube meg a FB az alja.
Ki ne próbáld.
Milyen kő?
Mert a kő, az nem egy fajta anyag.
Mészkő, gránit, bazalt, homokkő és még sok más van.
Egyik kicsit vezető, másik nem.
Ami nem tudja elnyelni a mikrohullámú sugárzást, az azért fogja kinyírni a mikrót, mert elnyelő anyag hiányában túlgerjed, ami meg jó vezető, azért, mint amiért nem szabad fémedényt berakni, ott a vezető kör gerjed túl.
Még a kőedények berakása is kerülendő, mert a bennük lévő ércek gerjedni, olvadni, párologni tudnak és a kő szétdurranhat, plusz amint feljebb írtam, a záródó áramkör gerjedése kinyírhatja a sütőt.
Valami eszelős elterjesztette azt is, hogy az otthoni mikróval a kövek széntartalmából gyémántot lehet csinálni.
Nos, nem lehet.
Ha ez így működne, iparilag ezerrel nyomnánk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!