Igaz ez a cikk?
Most találtam. Félek ,hogy lassan odáig eljutunk,hogy a technológia fog minket kinyírni.
Az elképzelés megvalósítható, nincs technikai akadálya. Sok kísérleti eszközt már egereken tesztelünk.
10 éven belül működhet az egér mestérséges test. Avagy egy egér agy mesterséges virtuális környezetben fenntartása.
Embérnél inkább 30-50 év. Nagyon sok fejlesztést igényel még. Részleteket kifejthetem, ilyen cég laborjában dolgozok R&D részlegen.
Ha ez a hülye projekt sikerülni fog,akkor 2100-ra már annyi robot lesz,mint ember,utána meg,a robotok fognak többségbe kerülni.
A saját projektünk fog minket kinyírni.
Borzasztó.
Thispain !
Onnan,hogy ez a projekt MECHANIKUS testbe tervezi az embereket beleerőszakolni.
Ugyan is ".A második konstrukciót, az „Avatar B-t” 2025-ig tervezik megalkotni; itt már egy valódi emberi agyat terveznek átültetni egy mechanikus testbe."
Ez nagyon durva!
Tulajdonképpen ez a terv gépesíteni akar minket! Gépek leszünk,basszus...
"rejtélyekszigete" Nagyon tudományos egy oldal.
"Ha sikerrel jár"
"Ha megvalósul"
"...vendégül látta a világ ötven legjobb tudósát: fizikusokat, szociológusokat, antropológusokat, filozófusokat..."
Most ez komoly?
pilótakex89
Igazad van!
De egyszerűen ezt a hülye projektet nem tudom kiverni e fejemből. Félek,hogy mégis igaz ez az őrültség.
... akkor nem érted a cikk lényegét.
Mit nem lehet ezen érteni?
Az idegrendszered perifériás végződéseit ami az izmaidat vezérli rákötik egy elektromos vagy optikai csatlakozóra.... a szenzoros bemeneteket (látás, hallás, tapintás stb) pedit a bemenetekre.
Ezáltal tudsz vezérelni egy testet. Nem a robot fogja vezérelni, nem CPU, hanem te magad.
Olyan mint egy autó most. Beülsz és vezeted. Az autó sem fog megölni magától :D
#9!
".A második konstrukciót, az „Avatar B-t” 2025-ig tervezik megalkotni; itt már egy valódi emberi agyat terveznek átültetni egy mechanikus testbe."
Pontosan ezt mondtam én is... az agyadat átültetik egy gépbe.
Hol a probléma?
Te vagy az agyad saját magad. A többi csak hús. A tested húszsák.
Igen kérdező, a #10-es hozzászólásodban pontosan ugyanazt írtad, mint a #9-es, amire reagáltál.
Nem értem a problémádat, nem értem, miért írtad ellenvetésként a #9-re szinte pontosan ugyanazt, amit a #9-es válaszíró írt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!