Műszaki ábrázolás, hajtómű rajzolása adatok alapján?
Teljesen életképtelen vagy. A könyvtárról nem hallottál még?!
Ott vannak tervezői segédletek, tervezői szakkönyvek, kézikönyvek.
De mondok valamit: Ezzek a hozzáállással el is búcsuzhatsz a műszaki területtől, mert nem vagy odavaló.
Köszönöm a csodálatos 'válaszokat', roppant aranyosak vagytok.
Nem, nem vagyok életképtelen, ez csak egy szörnyű tantárgy, de gondolom itt minden hozzászóló diplomás mérnök.
Már van egy elkészült rajzom, csak az nem jó, és a hibákról akartam beszélni, mert a megadott adatokból én sajnos nem értem mi a gond.
De inkább hagyjuk, tévedtem, mikor azt hittem ez az oldal segítségnyújtásra való.
Ezt is csak a szokásos desz.rvagy hozzáállás hatja át.
Köszipuszi
A kérdésed annyit ér, mint az, hogy nem indul be az autóm, mi baja van?
Ember, tudod, hány féle hajtómű létezik a világon? Mi mindent jelenthet ez a szó?
És mindnek más a felépítése, tervezése, méretezése, alkatrész- és összeállítási rajza...
És ez alapján még azt is elvárnád, hogy itt tanítsa meg valaki mindazt a több évnyi műszaki anyagot, amit egy ilyen tervezéséhez tudni kell.
Nulla információtartalmú kérdésre nulla információtartalmú válasz.
Nem tudom, ki volt az a régi bölcs, talán da Vinci mondta azt, hogy a probléma megoldásában a legfontosabb lépés, hogy a megfelelő kérdést kell tudni feltenni.
Neked most nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!