Hogy van az, hogy a glükóznál léteznek édesebb anyagok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 23:48
11/14 A kérdező kommentje:
#10 ezt ki a halál mondta?
Tisztában vagyok vele h vannak nála édesebb vegyületek, a kérdésem az h ez h lehetséges
2018. jún. 18. 18:32
12/14 anonim válasza:
Már kétszer is leírták: Bizonyos vegyületek jobban stimulálják az ízlelő receptorokat, ergo édesebbnek érzed. Miért? Mert így alakult ki az evolúció során. Mélyebben is biztosan bele lehet menni az ízérzékelésbe, de ezt inkább egy orvostanhallgatóra hagynám.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2018. jún. 18. 20:04
14/14 anonim válasza:
Az 1956%-os válaszoló jól megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!