Kémia a gasztronómiában. Milyen folyamat játszódik le?
Figyelt kérdés
Fogtam egy darab sütőpapírt , betettem az éléskamrába (magyarul: spájzba) és rátettem egy fej káposztát.
A torzsa és egy kevés levél ért hozzá a papírhoz és egy idő után a torzsa elkezdett rohadni.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a sütőpapír azon a felületen szőrén szálán eltűnt. A sütőpapír tudtommal szilikonnal impregnál anyag. Mi történhetett, ami még a szilikonos anyagot is tönkreteszi ?
2018. máj. 24. 13:25
1/3 anonim válasza:
van szilikonos és nem szilikonos sütúpapír, nincs mindent elpusztító káposztád.
2/3 anonim válasza:
A google keresőben a komposztálás témakörét tekintsd át.
A baktériumok és a gombák csodákra képesek...
3/3 anonim válasza:
én arra tippelnék, hogy a káposztát pusztító baktériumok megették a cellulóz papírt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!