Milyen gyakorlatias feladatai vannak egy vegyészmérnöknek?
Az első válaszoló mekkora egy nyomorult. :D
Rengeteg munkavédelmi feladatod is lehet, pl. teljes gyár-részlegek, berendezések, alkatrészek ellenőrzése. Pár napos munkával 1-2 milliót kereshetsz.
Nah nah nah itt mindenkinek igaza van de senkinek sincs.
Én vegyészmérnökként dolgozok egy kutató intézetben. Nem üzemben, laborban. Hiába vannak technikusaim, én is bemegyek bizony a laborba és dogozok is ott fizikailag. Ritka az olyan nap hogy egész nap a fenekemen ülök, sőt szinte nincs is.
És én analitikusként dolgozom, tudom hogy a technologus kollegák a gyárban még többet talpalnak pörögnek. Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, többször fordulhatott volna a "sorsom" irodistára. Minőségbiztositás project management stb. Szerintem ez csak rajtad múlik. Ezzel a végzettséggel ha azt választod, mindig közel maradhatsz a "tűzhöz". De pár év után beülhetsz egy irodába is minőségbiztostónak vagy safety managernek (bocs nem tudom a szabatos magyar forditását)
Kedves 4-es válaszoló! Tudom elég fura itt kérdezni de esetleg tudnál mesélni a technikusaid munkaköréről, ha Budapesten dolgozol? Akár privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!