Ti láttatok már gyógyszertárban gyógyszerkiadó robotot?
Figyelt kérdés
Itt az óbudai gyógyszertárban a rendelőintézet mellett voltam és csak lestem az üvegfal mögül, ahogy kapkodja ki a gyógyszereket.2018. márc. 26. 21:24
1/3 anonim válasza:
Még nem, de ez a jövő úgy látszik :)
Vicces mert a gyógyszerkutatást már csak a nagy cégek végzik, azok is gyakran "high throughput" módszerrel persze robotizálva, emellett szimulációs és AI módszerekkel.
Gyógyszergyárban is steril robotok dolgoznak manapság.
A patikusok is le lesznek cserélve robotkarra? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Innen már nincs akadálya hogy ugyanolyan önkiszolgáló pénztár legyen mint a tescoban.
2018. márc. 26. 23:03
3/3 anonim válasza:
Ja mondjuk azt én rühellem.
Dolgozzanak már meg értem és szolgáljanak ki.
Az a szar mindig picsog valamiért. Kp-t nem veszi be néha stb..
Akkor már inkább a full önkiszolgáló bolt. Minden polcokon és a polcok detektálják mit veszel. Kifelé kártyával fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!