Dávid Alíz kérdése:
Mennyi a gaggyú olvadáspontja?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 08:19
1/4 anonim válasza:
Mivel a "gyaggyú" nem egyfajta zsírból áll, ezért nem egyszerre olvad meg, hanem lágyul.
Amelyik viszont még nem olvadt meg, az feloldódik abban, amelyik már megolvadt.
3/4 Wadmalac válasza:
Ööööö, melyik faggyú amúgy?
Birka, kecske, marha, fityma?
4/4 A kérdező kommentje:
Arra a faggyúra gondoltam, ami az Azur jegyzetboltban kapható.
2018. ápr. 15. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!