Önfejlesztésként (is) funkcionáló videók, sorozatok, filmek, aminék, könyvek, oldalak, bármi, bármilyen témában egy 16 évesnek?
Abszolút bármilyen témában pl. párkapcsolat, pszichológia, pénz, állatvilág, történelem, ezotèria, tényleg bármi, amit egy nagyonis fejlődni vágyó 16 éves lánynak el tudtok képzelni.
Nem konkrétan tinédzsereknek szóló oldalakra gondolok, habár olyat is ajánlhattok, a bullshit tartalmaktól pedig mindenképp kíméljetek !!
Véleményeket, tapasztalatokat a megírtak mellé szívesen fogadok!!!!!!❤
Biztosan jönne Szabó Péterrel is valaki, ő már állandó részét képezi az életemnek vagy egy fél éve, sokmindent tanultam tőle, napról napra úgy érzem, egyre inkább rendeződik az önbecsülésem javarészt neki is köszönhetően❤💘 Brian Tracyt is szoktam hallgatni, nameg Csernust
Nyitott vagyok az ezoterikus dolgokra, mellesleg az ezotéria az elég tág fogalom :D és szoktam zanzázni, habár eddig csak a suli végett néztem, szóval köszi hogy írtad első :)
És Attisnak is az állandó követője vagyok, az aninEgyetem csatornáját is nagyon szeretem :)
Attól függetlenül hogy eddig mindent ismertem, köszönöm a válaszokat :)
nem biztos, hogy ugyan azt értjük önfejlesztés alatt, de ezt tudom ajánlani:
cambridgebrainsciences.com
logikai játékok minden mennyiségben
kezdj el érdeklődni a matek és nyelvtan iránt
tanulj meg programozni
ne kötelességből, hanem önszántadból olvass tanulj az iskolai tankönyvekből (minél több tantárgyat érintve)
ismerkedj meg a művészettörténettel
sportolj rendszeresen, lehetőleg olyan sportot válassz, ahol a mozgáskoordináció van a középpontban (tánc, esetleg valamilyen harcművészet)
kezd el gondolkodni a világ dolgain és magadon
ismerkedj emberekkel tök random
tanulj meg tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!