El tudnátok oszlatni a ködöt a fejemben az egyen és váltakozóáramú, valamint a szinkron és aszinkron motorok között nagyvonalakban?
Figyelt kérdés
Ez az egyik tételem és sehol sem találok róla rendes leírást csak ilyen egymásbafolyót. (Emiatt keverem össze.)
Előre is köszönöm.
2017. jún. 16. 20:56
1/4 anonim válasza:
A ködoszlatást SK megteheted a gúglin, vagy a sulineten.
2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg? Na ne szivass.
Képzeld kerestem már, mindenhol, csak mindenhol keverik.
És te mielőtt válaszolsz valamire, tudod, hogy mire válaszolsz? Olvasd el mégegyszer, mert leírtam, hogy kerestem sok helyen.
2017. jún. 17. 10:03
3/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést különbözőképpen kell megválaszolni egyetemen villamosmérnöknek, egyetemen közgazdásznak, szakközépiskolában szaktárgyból, gimnáziumban fizikából, ésígytovább, végtelen sorban.
4/4 Wadmalac válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!