És az alkérdés: Nagy kedvencem, a Babylon 5 alkotója, (J Michael Straczynski) miért nem készít hasonló sorozatot mint a B5? (A Crusade is abbamaradt...)
Nézettségi adatok döntenek.De jó példa a Dark Angel.2000es sorozat a műsorsávjában-péntek este-mai napig semmi nem tudja megdönteni nézettségben,mégis levették 2 évad után.Ez a legdúrvább baki.Vagy a Csillagkapu,ami megmosolyogtatóan infantilis,mégis 10 évad,Atlantisz 5 évad.
Az én kedvencem a Battlestar Galactica.És várom mikor folytatják már Riddick kalandjait.
2010. máj. 19. 01:00
5/12 anonim válasza:
Én a Csillagkapun nőttem fel, már kitudja hányszor láttam az egész sorozatot, imádom, az életem része :)
2010. máj. 19. 02:15
6/12 anonim válasza:
ja, az vagyok, kedvencem a Csillagkapu és a Star Trek Voyager
bár már nem igen nézem őket
2010. máj. 19. 16:09
7/12 anonim válasza:
Az SG-t én is nagyon szerettem.Mostanság már a komolyabb hangvételű rövidek érdekelnek,10-12rész LD:Titkos szoba(asszem).Mert nagyon eltuják húzni LD:4400.
Lehet,hogy elfogyott az ihlet,vagy olyannal került konfliktus helyzetbe akive jobblett volna nem....
2010. máj. 20. 18:35
8/12 anonim válasza:
Inkább irodalomban szeretem a sci-fit, hazaiakat-külföldieket egyaránt.Olyan lány vagyok, aki ha beszabadul a könyvtár újságos részlegére rohan a ropogós Galaktikáért. :)
2010. máj. 21. 00:21
9/12 anonim válasza:
Az Űrodüsszeia k.va nagy, egy igazi klasszikus!
2010. máj. 21. 10:00
10/12 anonim válasza:
Sci-fi egyik legjobb szerintem, Battlestar Galactica nagyon komoly, nekem nagyon bejott es termeszetesen a Babylon 5 is jo volt, kar hogy nem folytattak meg. Csillagkapu is jo, de nekem az Atlantisztol erre mar nem annyira jon be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!