A Cola tényleg jól tisztíti a fémpénzeket?
Sajnos összetételt nem tudok, de pl. ha ennek utánamész, tutira van biztonságtechnikai adatlapja, ott meg nem szabad titkolózni.
Ja és kedves kérdező, nem vagyok nyelvtannáci, de nem tisztíti, hanem tisztítja. Vérzik tőle a szemem.
És nem tisztíccsa, tisztítsa. -tja.
"Vérzik a lóf.szt! ne gcizzél már!"
Magyarórán is ezt mondod?
Amúgy válaszoltam a kérdésedre, utána jegyeztem meg, tehát kicsifiam, itt te gcizel esetleg. Ja meg megbuksz nyelvtanból. És akkor sem a tanár gcizik, hanem te vagy blfsz.
Szerencsére.
De a kérdésemet sem értetted meg. :D
Mindegy, válaszod megvan, kaptál nyelvtanleckét is, ki vagy szolgálva, mint a Hiltonban.
Wad ezekre gondoltál szerintem:
( [link]
Tehát az ezüst tisztítókban van Tiokarbamid, valamilyen sav Citrom vagy Sósav, és a tiokarbamid oldásához szükséges anyagok pl: IPA
Ezek közül a tiokarbamidot nehéz lesz beszerezni a többit könnyű sőt van is itthon.
Valószínű jobban járok a bolti ezüsttisztító kiszereléssel... :)
Ez lesz az.
Az összetételt látva már kétségeim vannak ,hogy rézre, bronzra jó-e.
De harmadszor is javaslom a fogkrémet.
Mikroszemcsés csiszolóanyag van benne meg sok egyéb, legalább emberi bőrre ártalmatlan cucc, némi sikálással bármit rendbe tesz, látható karcolások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!