Szét kell teljesen szerelni a mosógépet, hogy a beszorult fémpénzeket ki lehessen szedni?
Figyelt kérdés
A szivattyúnál benyúltam a lyukon és érzem, hogy pénz van felhalmozódva oda, de a lyukon nem fér ki. Mennyire kell szétszerelni a gépet, hogy kitudjam szedni?2011. ápr. 1. 20:06
1/5 anonim válasza:
ez mosógép függő de gondolom a szivattyúnál kell a csövet leszedni.. lehet 1-2 csavaros de lehet tényleg szét kell szedni.. igazából az tudja megmondani aki olyat már szedett szét
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást! Nem szeretnék szerelőt hívni, ezért kérdeztem, hátha a párom tud valamit kezdeni vele.
2011. ápr. 1. 21:41
3/5 anonim válasza:
A szivattyúhoz gumicső csatlakozik, a bilincsét le tudja venni és a csövet lehúzva hozzáfér a belsejéhez.
Kivéve ha nem szerelhető bilincs, hanem pl egy préselt gyűrű fogja. Eben az esetben először egy műszaki boltban (pl csavarüzlet) vegyen egy AWAB bilincset ami rávaló [link]
és ha megvan, akkor szétszedheti az eredetit mert lesz majd mivel összerakni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos infót! Így is tettünk, szétszereltünk, kiszedtünk egy pár fémpénzt, de még mindig maradt benne, csak azt nem tudjuk, hogy hol. Összeszereltük, elindítottam, de most meg a program kapcsoló forog körbe. Milyen hiba lehet ez?
2011. ápr. 2. 12:01
5/5 anonim válasza:
Ezt inkább egy szervíztől érdeklődd meg telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!