Miért néznek ki így a villámok?
Nézzétek meg: www.met.hu/idojaras/aktualis_idojaras/villam/
A radar képen nincs is ott esőfelhő:
www.met.hu/idojaras/aktualis_idojaras/radar/
Ezeket is csak műszerek mérik, amik részben el tudnak romlani, részben valami közeli emberi tevékenység meg tudja zavarni a műszereket.
Villámtérkép esetén még nem láttam ilyet, radartérképeken annál gyakoribb. Lásd:
De hogy egy nem magyar példát is hozzak:
Ergo nem a villámon kéznek ki így, hanem a villámtérkép. Nem tudom pontosan hogyan működik a villámtérkép, de valószínű a közelben működhet valami olyan berendezés, ami olyan tevékenységgel jár, amit a villámdetektor villámként érzékel, holott nem az.
(Persze ezek a mérési problémák aztán jó táptalajt szolgáltatnak indenféle HAARP, chemtrail, UFO és még ki tudja milyen összeesküvéseknek.)
Köszönöm a választ. Kíváncsi lennék azért, hogy milyen tevékenységek okoznak ilyen mértékű zavarokat a műszereknek.
Sokszor nézem ezt a villámtérképet, és sokszor a villámok egy egyenes vonalban helyezkednek el, átszelve az egész országot. Mintha egy vonalzóval húzták volna oda.
Ezt nézd, szerintem ez értelmesebb a met-nél és az idokepnél is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!