Hány kiló napfény éri a földet?
Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 17:50
31/43 anonim válasza:
basszus megint elírtam... Relatív tömegével.
32/43 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne hogy a földet ért napfény által adott energiát a fotonok relativ tömege adja?
2017. márc. 13. 16:43
33/43 anonim válasza:
nincs relatív tömege a fotonnak, hiszen a számlálóban van az abszolút tömeg és bármely 0/szám alakú tört 0
34/43 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Ezért: a földet éri a visszavert, és a hővé alakult energia is. Ezek viszont nem jelentkeznek tömegként.
35/43 anonim válasza:
rakd ki a napra, mennyit pörget délben az egely-kereken? azt leosztod a feszület négyzetének köbgyökével, beszorzod a relatív nyomás abszolútértékének kvadrális polinomjával, majd felküldöd harmadik gyökre. Ennyi. Ez kiadja jézus alakját a homokban 10 szögpercenként.
36/43 A kérdező kommentje:
34: a tömeg és az energia ugyanaz így nem lehet csak az egyik jelen.
2017. márc. 13. 23:02
37/43 anonim válasza:
Haver, már harmadik napja tolod az LSD-t... Le kéne állnod, nem gondolod?
#35 kösz hogy megnevettettél xD
38/43 anonim válasza:
"tömeg és az energia ugyanaz"... hát ilyet még nem olvastam :D
39/43 A kérdező kommentje:
Aki Egely-t olvass az nem is fog. Ehhez Einstein írásait kellene elővenni.
2017. márc. 14. 22:43
40/43 anonim válasza:
Egely-t kikérem magamnak, mert látom, h nekem válaszoltál! Hatásvadász csaló/bolond, akinek bejött a ma divatos humbuk-ezotéria. Tucat hasonszűrő csalóval van tele a média... (Tihanyi, Vargha, Dávid T..)
A tömeget keverni az energiával, energiát az imppulzussal laikusnak még elmegy, de ilyen témák fejtegetése mellett nem csak illő, hanem szükséges tudás kéne, h legyen.
Ha már magadat érzed Einstein szószólójának, nyilván Ő is általános fizikával kezdte:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!