Mi a véleményetek a QEG-rol? Qvantum energia generátor?
Először az lepett meg hogy végre nem valami homályos hülyeséget találtam hanem egy viszonylag normális útmutatót hogy is kell megépíteni a gépet.
Az már kevésbé lepett meg hogy a működési leírása már kicsit homályos (legalábbis nekem)
Az még kevésbé lepett meg hogy nem sikerül működésre bírni az után épített szerkezeteket.
A működési leírás alapján nem mond ellen mert nem maga termeli a plussz energiát hanem "kicsatolja" ép csak a kicsatolja de honnan és hogyan na az volt homályos és persze nem is működött.
Úgy gondolom, hogy minden egyes atom, több energiát hordoz önmagában, mint azt mérni lehetne. Erre az első példa az atomhasadás, az atombomba. Az energia kicsatolása számtalan módon történhet, de még ezeknek nagyon a kezdetén állunk.
Mindeniránt ezt tudva, anyagi és anyagias világunkban Én sem tudom eldönteni, hogy van e valóság alapja az e féle hírdetéseknek, reklámoknak:
Persze, ha volna 4000 euróm, akkor könnyen a végére járhatnék a dolognak, hogy ez nem e valami faramuci pénzlehúzás, de abban biztos vagyok, hogy nem sokára elérhető lesz az ingyen energia minden ember számára.
Tudod, az ezotéria mindig arra próbált ráakaszkodni, ami akkor éppen új dolog volt. Amikor az elektromosságot kezdték felfedezni, akkor arra - később az atomenergiára - most pedig a kvantumelméletre.
Nyilván van a kvantumtörvények között még sok érdekes dolog, amit egyelőre nem ismerünk - de ezt nem ezoterikusok fogják megtalálni és nem a jutyúkon fogod fellelni a szükséges tudást hozzá.
Nem tartom tudományosan megalapozottnak.
(az energiamegmaradás és a TD. I-II. elég makacs dolgok.)
A kvantumszintű energiáknál egyelőre semmi nem utal arra, hogy bármi módon ki lehetne szedni.
Persze, valamikor ezt hittük az atomban rejlő energiákról is, de az azért más játék.
Gondolom innen lett véve a téma:
Hát, leeht, hogy saját bénaságom, de sem a magyar, sem az angol leírásban nem találtam, honnan, milyen elv alapján származna a plusz energia.
Így laikusként rám a minden lap alján szereplő sor hatott leginkább:
"Angol nyelvű forrás:
QEG Open Sourced
A fordítást szakfordítóval készíttette: Gosztola Ferenc
A
Harmóniában Alapítvány
megépítette a QEG-t, alább az álláspontja:
a beüzemelés eredménytelennek bizonyult, ezért
senkinek sem ajánljuk a QEG-vel való foglalkozást"
Tesla egy zseni volt, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül minden ötlete működőképes.
Ha kvantumszintű energiák és kvantumfizikai elv az egész alapja, ne feledjük, hogy Tesla ilyesmiről még nem is tudhatott.
Itt a következő eszmecsere futtatás? Erről mit gondoltok, ez szerintem eleg hihető, csak a neodímium magnes nagyon draga :-)
Nézd, kérdező: tökéletesen felesleges ingyenenergiát keresned. Nincs.
Nem, újfajta - működő - generátor sincs.
Ami pénzt, energiát erre fordítasz, az kivétel nélkül mind kárba vész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!