Lehet valahol AC generátort kapni?
Figyelt kérdés
Lényege, hogy áramot termel a "semmiből" mágneses energiát alakít át elektromos energiává, azaz mozgási energiát elektromos energiává. Aki nem tudná mi is ez pontosan: [link]
Internetes oldalon, amazon, ebay, semmit sem találtam. Jóhazánkban lehet valahol kapni? Budapesten? Nem értem a neten miért nincs. Előre is köszi a válaszokat!
2015. ápr. 2. 11:39
1/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud olyan oldalt ahol bemutatják h kell házilag összerakni, az is nagyon jó!
2015. ápr. 2. 11:40
3/9 A kérdező kommentje:
Ez is egy generátor :D
2015. ápr. 2. 11:57
5/9 A kérdező kommentje:
De.
2015. ápr. 2. 11:59
6/9 Wadmalac válasza:
Ha megelégszel a 12 V AC-vel, fogsz egy autó generátort és lekötöd róla az egyenirányító hidat. Aztán hajtsd meg, amivel akarod. Persze a frekvencia fordulatszám-függő lesz.
7/9 anonim válasza:
Bringaboltban pl. siman kapsz dinamot...
8/9 Gugu Gabor válasza:
Esetleg agregátor amit keresel?
9/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező félre értette a jelenséget.
Nem azért termel áramot mert mágnesek között van az a tekercs, hanem azért mert változó mágneses mezőben van(forgatják a tekercset a mágnesben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!