Valaki ajánlana (pontos címmel) olyan tankönyvet ami a deriválásról szól? Értem ezalatt a példafeladatokat, a szabályokat stb. Bolyait olvastam a kérdések között de egyszerűen nem találom neten hogy melyik könyv lenne az.
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 17:16
2/6 anonim válasza:
A bolyai alatt minden bizonnyal Bárczy Barnabás könyvét értették. Én is ebből tanultam
(Biztos van már újabb kiadás is, de azokat még nem láttam)
Az Obádovics féle könyvben pedig rengeteg kidolgozott feladat és magyarázat van (ahogyan a Thomas-féle kalkulusban is amit első ír, azt hiszem)
3/6 anonim válasza:
Bárczy Barnabás: Differenciálszámítás. Ha készségszinten akarsz deriválni tudni, ez a legkiválóbb könyv. Én is ebből tanultam.
Az új kiadásokról meg annyit, hogy kb. a 40 év óta változatlan utánnyomás van csak.
Jobb könyvet azóta sem tudtak csinálni. (De nem is kell, mert ez kiváló).
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tippeket. A Thomas-féle kalkulust sikerült megszereznem, remélem az jó lesz:)
2016. nov. 5. 09:36
5/6 anonim válasza:
Jó a Fazekas sorozatból az A.III. is, főleg, ha példák kellenek.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2016. nov. 6. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!