Mi ez a bioptron lámpa?
Figyelt kérdés
Nagyszülők vettek közel fél millió forintért egy un. bioptron lámpát, ami állításuk szerint mindenre jó, éjjel nappal azzal a lámpával világítják magukat, mi ez? hogy müködik? müködik e egyáltalán? tudományos oldalról érdekelne midnenhol máshol csak össze vissza írogatnak..2016. okt. 26. 05:16
21/31 A kérdező kommentje:
Arra való a reklámblokkoló :D
2016. okt. 26. 13:35
22/31 A kérdező kommentje:
Én már pár éve egy reklámot nem láttam
2016. okt. 26. 13:35
23/31 anonim 

válasza:

Ezt a reklámblokkolót honnan lehet letölteni? Mi a neve? Ingyenes? Mert nagyon elkéne nekem is. "Ez a vak hajléktalan 5 másodperc alatt 7 milliárd forintot keresett, és megtanul 140 nyelvet." Körülbelül ilyen, és ehhez hasonló reklámokat láttam sokáig, szinte megijesztett, hogy ezt komolyan gondolják. Most már inkább más reklámokat látok, de szerintem felháborító, hogy szinte az összes reklám kamu, néhány kivételével.
24/31 anonim 

válasza:

Ez eléggé off, új kérdésben kéne kérdezned, vagy még inkább utána keresned a google-n.
pl. az adblock plus a legtöbb böngészőhöz letölthető bővítmény.
25/31 anonim 

válasza:

Igazad van, bocsánat az offért, de köszi a linket. Végül itt találtam meg: [link] (ha esetleg még valakinek szüksége lenne rá)
26/31 anonim 

válasza:

Tévedtek. A bioptron lámpa igenis nagy mértékben képes javítani az életminőséget.
(Azét, aki eladja.)
27/31 A kérdező kommentje:
Az életminősége roszabb lesz, csak lesz egy kis pénze
2016. okt. 27. 12:57
28/31 anonim 

válasza:

Miért lesz rosszabb az életminősége, ha elad pár hasznavehetetlen lámpát?
29/31 anonim 

válasza:

Mert nagyon sokan fogják utálni - joggal - és pl. elkaphatják az utcán is.
Ezt pedig ő is tudja, és egy idő után már félni fog kilépni az utcára (jogosan amúgy).
30/31 anonim 

válasza:

Sosem hallottam még (sajnos) a rendőrségi hírekben, hogy a nyílt utcán feldühödött becsapott emberek bioptron lámpákat vertek szét a forgalmazója fején. Birka egy nép vagyunk.
Mellesleg egyszer valaki, aki ért hozzá, szétszedhetné és megmondhatná mennyit ér a lámpa műszakilag.
Ahogy Márkus is tette, ebben a videóban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!