Bioptron lámpa, lencsék színei, mellékhatások?
Figyelt kérdés
Nemrég sikerült szereznem egy bioptron lámpát.Sajnos a használati útmutató nem jött vele.Nagyon sok jót hallottam a lámpáról,de kicsit szkeptikus vagyok,mert azt is hallottam,hogy rákkeltő.Vajon igaz?Esetleg valaki tudna nekem adni információt a használatáról?Pl melyik fény mire való? Mennyi időre szabad használni? Egyáltalán hogy kezdjem?Ekcémát,csípőfájdalmat,ízületi fájdalmakat szeretnék vele enyhíteni. D514 a típusszáma.Esetleg ban valakinek hozzávaló használati útmutatója?Köszönöm!2016. jan. 25. 02:45
1/19 anonim válasza:
Ez egy átverés, netto baromság.
Tuti, hogy nem rákkeltő, simán semmi hatása nincs.
2/19 A kérdező kommentje:
:-(
2016. jan. 25. 03:05
3/19 anonim válasza:
Nálam kevés szkeptikusabb van. A szín -és fényterápia esetenként hatásos. A marketinge nem a legjobb, meg az ertékesítési fomái, de még állatokon is használják előszeretettel. Az infralámpa is jó. Amúgy a színek hatására keress rá neten. Biztos fent lesz.
4/19 anonim válasza:
Csípőízületi gyulladást 6-6 percig kezelj zöld színnel, 1 óra múlva ismétlés, ha csak kopás van, akkor narancssárga színnel.
5/19 anonim válasza:
Böngészd át, meglehet, innen le is töltheted:
6/19 anonim válasza:
Akkor még egyszer: Ez átverés, ha bajod van menj el igszi orvoshoz, mert ennek 0% a hatásfoka.
Olyan égbekiálltó hülyeségeket írnak a weboldalukon, hogy az agyam kirohad tőle.
7/19 anonim válasza:
Ez egy valóságos, működő gyógyeszköz. Nem azonos a biorezonancia nevű kamu vizsgálattal. Örülj neki, hogy egy ilyent sikerült szereznek, és használd egészséggel Egy ilyen lámpa 200000.- nél kezdődik.
8/19 anonim válasza:
A biorezonanciával együtt hülyeség igen.
9/19 anonim válasza:
Én kéket szoktam használni arcüreggyulladás, fejfájás, nátha esetén, zöldet reumatikus fájdalmakra, nekem hatásos. Naponta kétszer kezelés, 1 óra múlva ismétlés és legtöbb esetben az ember megússza gyógyszer nélkül.
Ekcémánál inkább az okokat kell megkeresni, hogy mitől jön ki, mert hiába kezeled a viszkető tüneteket, ha valamire allergiás a szervezeted.
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még ha vegyesek is.Tényleg nem volt olcsó én bízom benne, hogy valamit csak ér.Ekcémára egy bőrgyógyász ajánlotta a krémek mellett.És hány perccel érdemes kezdeni?Mellékhatások jelentkezhetnétek ha túl sokat használom?
2016. jan. 25. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!