A telefonomba egy fülhallgatót dugok, a végét levágom, és rázfonállal egy karikát teszek aminek a vége a kábelhez visszacsatolódik. Mi lesz ennek a következménye?
A fülhallgató kimenetet arra tervezték, hogy 16 - 38 ohmos impedanciájú fülest hajtson meg 200 mW teljesítménnyel.
Ha azt akarod, hogy egy csipetnyi vasreszelék a kedvenc zenédre táncoljon, nagyobb teljesítmény kell.
Kell egy tekercs, és egy erősítő csip, vagy egyedi építésű 2 - 4 tranzisztoros push-pull.
Ajánlom ezt az oldalt:
- - - -
Ja az értékelésem. Valaha 87 - 88% volt, de valaki meghekkelte. Sok tyúkszemre léptem rá.
/ Valaki itt akart orbánozi - elküldtem jeget aszalni.
Nem mintha annyira szeretném a Felcsúti Kiskakast, de az mégis a tudományos rovat.
/ A biznisz-szekták ( Jehova t., hitgyüli, stb. ) hittérítői szerint én vagyok a megtestesült materialista sátán.
/ A piramis mániások sem szeretnek mert megkérdeztem:
- Ha fejlett földönkívüliek építették a piramisokat, miért nem alkalmaztak boltívet?
/...stb.
Gondolkodtam, hogy új fiókot nyitok, de így nincs veszteni valóm, harapósabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!