nem.
a lépcső, az lépcső, nem pedig lejtő.
tanár meglátja, tuti felgyújtja, de lehet, hogy téged is...
Akár.
Vagy két külön kis metszet tengelyirányban.
Ilyen körszimmetrikus alkatrészeknél az gyakori megoldás.
Örülök a szakmailag helyes válaszoknak ! Megkérdeztem pár embert ,hogy szerintük szabályos - e ,ez a törés ? Legtöbb válasz az volt ,hogy meg lehet így is rajzolni egy metszetet ,valamint nincs arra szabály ,hogy egy lépcsös metszet hogy nézzen ki .
Mindegy végülis szakmailag nem szabad így megrajzolni ,amit világossá tettek számomra.
Utolsó válaszolónak még üzenem ,hogy akkor még nem tartottam ott,hogy berajzoljam a közép vonalakat ,tehát nem volt még kész .
"Utolsó válaszolónak még üzenem ,hogy akkor még nem tartottam ott,hogy berajzoljam a közép vonalakat ,tehát nem volt még kész."
Javaslom jótanácsként, legközelebb a középvonalakkal, osztókörökkel kezdd a rajzot. Nemcsak egyértelműbb lesz a furatok és kiosztások meghatározása, de a rajzkészítést is segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!