Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ez meg mi lehet (googlemaps-en...

Ez meg mi lehet (googlemaps-en láttam)?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 1. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy épület vagy egy lábakon álló tető.
2010. ápr. 1. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp:

Valamilyen tárazó medencéknek tűnnek. Mivel más árnyékokból látszik, hogy délről süt a nap, a déli oldalán lehet látni, hogy a "belső fele" árnyékos. Szóval medence... ilyeneket bányák közelében szoktak csinálni, hogy a "haszontalan" anyagot legyen mibe rakni és ne szennyezze a talajvizet.

Ha délre mész az út mentén találsz még több ilyet, és ha türelmesen nyomozol megtalálod ezt: 27.159822,31.008396 (ezt másold a keresőmezőbe, remélem jó)

Mondjuk tény, hogy ezek hatalmasak és majdnem mind üres!

2010. ápr. 1. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sólepárlók?
2010. ápr. 1. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az árnyékokból nem lehet egyértelműen megmondani, hogy a képen merre süt a nap, mert még viszonylag közeli részek fotói is készülhettek több órás eltéréssel. Szerintem az objektum egész közeli környzete inkább úgy néz ki, mintha északról lenne megvilágítva, és valami betonépület lenne.
2010. ápr. 1. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok... Én is az egészen közeli részeket néztem :)

Pl. a legnagyobb "medence" mindkét hosszabbi oldalán látható egy lépcsőszerű képződmény, amit én nem tudok máshogy értelmezi, minthogy befele megy (az árnyékok alapján), de persze lehet, hogy az én térlátásom a rossz.

Ráadásul még az adagoló csövek is látszanak a medencék oldalain. Persze tévedhetek, majd a kérdező eldönti, kinek hisz. :)

Kérdezőnek: egyébként nézd meg a többi ilyet (az út mentén, északra és délre is talált ugyanilyen építményeket, hátha valamelyikből kisütsz valamit.

A délebbiek valamelyikében már van is valami (ha nekem van igazam, ha nem, akkor koszos a teteje :D )

2010. ápr. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!