Csak egy tipp:
Valamilyen tárazó medencéknek tűnnek. Mivel más árnyékokból látszik, hogy délről süt a nap, a déli oldalán lehet látni, hogy a "belső fele" árnyékos. Szóval medence... ilyeneket bányák közelében szoktak csinálni, hogy a "haszontalan" anyagot legyen mibe rakni és ne szennyezze a talajvizet.
Ha délre mész az út mentén találsz még több ilyet, és ha türelmesen nyomozol megtalálod ezt: 27.159822,31.008396 (ezt másold a keresőmezőbe, remélem jó)
Mondjuk tény, hogy ezek hatalmasak és majdnem mind üres!
Második vagyok... Én is az egészen közeli részeket néztem :)
Pl. a legnagyobb "medence" mindkét hosszabbi oldalán látható egy lépcsőszerű képződmény, amit én nem tudok máshogy értelmezi, minthogy befele megy (az árnyékok alapján), de persze lehet, hogy az én térlátásom a rossz.
Ráadásul még az adagoló csövek is látszanak a medencék oldalain. Persze tévedhetek, majd a kérdező eldönti, kinek hisz. :)
Kérdezőnek: egyébként nézd meg a többi ilyet (az út mentén, északra és délre is talált ugyanilyen építményeket, hátha valamelyikből kisütsz valamit.
A délebbiek valamelyikében már van is valami (ha nekem van igazam, ha nem, akkor koszos a teteje :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!