Mennyi ennek a számnak az értéke?
Figyelt kérdés
1,929,770,126,028,8002010. márc. 25. 01:54
1/8 anonim válasza:
1,929,770,126,028,800 <-- pontosan ennyi
2/8 anonim válasza:
Ezerkilencszáz huszonkilenc billió hétszázhetven milliárd százhuszonhat millió huszonnyolcezer nyolcszáz-nak? Fogalam sincs. Talán 2ő.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert én nem tudtam kiolvasni.Ennyi színkombinációja lehet a Rubik kockának olvastam.Ezért kérdeztem!
2010. márc. 25. 04:33
5/8 anonim válasza:
És amúgy ezt hol olvastad? Szerintem csak 2,324,522,934 kombinációja lehet.. Már ha arról beszélünk, hogy hány féleképp alakulhatnak a színek rajta. Ez szerintem egy kicsit reálisabb :S
6/8 anonim válasza:
*60,466,176 vagyis ennyi.. bocs, elszámoltam az előbb:D
(előző vagyok)
8/8 A kérdező kommentje:
negyvenháromtrillió-kétszázötvenkettőbilliárd-hárombillió-kettőszázhetvennégymilliárd-négyszáznyolcvankilencmillió-nyolcsszázötvenhatezer-rubik kocka
ATYA ÉG!Ez nagyon durva!Köszi szépen az utolsó linkelőnek!Akkor hibásan olvastam.Hát nem semmi!
2010. márc. 25. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!