Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mogy kezdjem el a sudokut?

Mogy kezdjem el a sudokut?

Figyelt kérdés
Mi legyen az első lépés, ha egy nehéz sudokut akarok megoldani? És ha nincsen olyan mező, amit biztosan kitölthetek? Kb 10 perc alatt meg kell oldanom egy sudoku rejtvényt. Tudom, hogy gyakolnom is kell sokat, de légyszi adjatok valami tanácsot...
2010. márc. 21. 14:51
 1/6 A kérdező kommentje:
S kérdés H betűvel kezdődött volna, ha nem írtam volna el. Sorry...
2010. márc. 21. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztosan nincs olyan mező, amit biztosan kitölthetsz?

Ha nincs, akkor keress olyat, ahova két lehetőség van (nem három, nem négy - kettő!). Próbálkozol az egyik lehetőséggel. Ha szerencséd van, eljutsz odáig, ahol ellentmondás van, és rájössz, hogy oda nem az kell, ilyenkor próbálkozol a másikkal. Ha nincs szerencséd, akkor meg nincs.

2010. márc. 21. 15:22
 3/6 anonim válasza:
szerintem előbb szűrd le hogy melyik számból van meg a legtöbb, és annak a számnak keress előbb helyet.
2010. márc. 21. 15:23
 4/6 anonim válasza:
0%
Mi az a sudoku?
2010. márc. 21. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
mindig azzal a résszel kezd, amelyikben a legtöbb szám meg van adva!
2010. márc. 21. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. márc. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!