Van itt olyan, aki magas szinten ismeri a matematikai analízist?
Adott egy megoldandó feladat, amely magas szintű analízis ismereteket igényel, mély elméleti háttérrel.
Ha úgy gondolod, hogy otthon vagy a témában, segítenél?
Nem szükséges a feladat konkrét megoldása. Már az is nagy segítség lenne, ha iránymutatást tudnál adni a probléma megoldásához.
Aki szívesen segítene, írjon választ, a zöld kéz automatikusan megy mindenkinek. A feladatot privátban írom le.
Segítséged előre is köszönöm!
Jó, nyertetek. Nem kényszeríthetek senkit arra, hogy privátban adjon választ, és nem is várom el, ez egy opcionális lehetőség volt.
Jómagam is kapok számtalan privát üzenetet, és rendszerint mindig segíteni szoktam. De úgy látszik, az elutasítás a nyerő, lehet hogy a továbbiakban majd én is ezt fogom alkalmazni.
Ígéretemhez hűen a zöldkéz ment minden válaszolónak.
"De úgy látszik, az elutasítás a nyerő..."
Te utasítod el a szabályokat, ezrek által követett szokást, hogy kiírod ide a kérdést.
Nem tudom miért, mert már rég segítettünk volna, ha tudunk.
Így csak csak arra gondolhatunk, hogy titkos, illegális, vagy nem etikus (pl. versenyfeladat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!