Hol tudnék venni egy ilyen mágnest? (kép)
Én készítettem paintben. 2 db ra lenne szükségem, egy hatalmas erejűre, nagyon erősre, ami legalább 30cm ről is tudja vonzani a másikat, vagy 20 ról, és egy nagyon kicsire, amit a nagy nagy erővel vonz. A kicsi lehet akár összesen 2cm is. Erőssége nem fontos, nem neki kell vonzania a nagyot. Mágnesboltban nem nagyon találtam eddig, igaz 2-t néztem de tömve voltak neodímium mágnessel vagy mivel. Budapesti vagyok! Netről kicsi sok idő rendelni...:S

A legerősebb mágnesek az úgynevezett Neodímium mágnesek.Messze felülmúlja a legközelebbi versenytársát.
A nagy mágnesre van példa például itt:
Ennek az ára ~30Euro ami kb 9500 Ft.
Csak az interneten lehet rendelni.
Nagyon veszélyes mert ha egy jól mágnesezhető felületre teszed akkor 100kg súlyának megfelelő erőt fejt ki. Tehát ha az ujjad alatta marad akkor elköszönhetsz tőle.Azt ajánlom inkább játsszál mással.

Igen, ezt tudom, éppen ezért kell minél erősebb mágnes, hogy minél távolabbról is érezhető legyen a hatás.
Kösz a linket!

"A legerősebb mágnesek az úgynevezett Neodímium mágnesek."
Amúgy ezek a mágnesek nincsenek hatással az emberi szervezetre? Mondjuk egy több tonnás Neodímium mágnes nem ölne meg egy embert, ha mondjuk közvetlen közel menne hozzá?

Nem ölne meg rövid távon.
Hosszú távú hatásait nem vizsgálták de nem hasznos az biztos.

Itt is van ez kisebb és olcsóbb:

Írják hogy "munkahőfok 80°C"
Mit értenek az alatt hogy munkahőfok? Azon a hőmérsékleten a legerősebb? Vagy az a hőmérsékletmaximum, amin még dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!