Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » 2030-ban milyen fejlett lesz...

2030-ban milyen fejlett lesz a világ?

Figyelt kérdés

2015. aug. 22. 11:36
1 2
 11/14 EagleHUN ***** válasza:
42%

1 -es vagyok. Kár hogy lepontoztatok, mert ezt nem én találtam ki! Kicsit utána kellene olvasgatnotok mielőtt elvetitek nálatok jóval okosabbak gondolatát (Nem magamra értem.)

Itt van egy kis segítség hozzá:

[link]

A Moore törvényről szóló cikk is említi:

[link]

És itt van aki jósolja Ray Kurzweil:

[link]

Kedves kérdező olvasd el ennek az embernek a könyvét és megérted miért írtam azt amit írtam.

(Egy kis OFF: Nem tudom már hanyadik válaszoló volt aki visszakérdezett az írásomból hogy mi az AI meg az MI. Úgy gondolom hogy aki a jövővel kapcsolatban jósol annak ezt tudnia kell! Ha pedig arra sem képes hogy ki "googlizza" akkor bölcsebben tenné ha semmit nem írna sehova.)

2015. aug. 22. 22:24
 12/14 EagleHUN ***** válasza:
42%

Tehát akkor átértelmezve még egyszer:

15-25 éven belül a Technológiai Szingularitás létrejön. Hogy ennek milyen következményei lesznek az senki az ég adta világon senki nem fogja tudni megjósolni mert olyan drasztikus változást eredményez.

Nem véletlenül írtam EXPONENCIÁLISAT a fejlődésre, mert itt a válaszolók válaszaiból is látszik hogy lineárisan próbálják értelmezni a fejlődést!

El lehet úgy képzelni hogy most kőbaltánk van és mikor ez bekövetkezik hirtelen okos telefonokra váltunk.

A továbbra is lineárisan gondolkodók 100% biztosan NEM KÉPESEK elképzelni mi lesz 15-25 év múlva!!!

A pesszimistább jóslatok szerint viszont a létrejövő önmagát fejlesztő és reprodukáló technológia biztosan végez a létrehozóival, vagyis az emberiséggel.

2015. aug. 22. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

"Nem tudom már hanyadik válaszoló volt aki visszakérdezett az írásomból"

Hanem vagy képes visszakeresni és megnézni, akkor bölcsebben tennéd, ha nem írnál semmit sehova!

"Úgy gondolom hogy aki a jövővel kapcsolatban jósol annak ezt tudnia kell!"

Nem jósolok a jövővel kapcsolatban. Csupán megkérdeztem, hogy mi ez a két dolog.

"Ha pedig arra sem képes hogy ki "googlizza" akkor bölcsebben tenné ha semmit nem írna sehova."

Hogy? Hogy googlizzam ki? MI és AI? Beírtam, és az ég világon nem adott ki semmit. De tudod mit? Nem érdekel. Mert ha igazán érdekelne, akkor megnézném a belinkelt dolgaidat is. De nem nézem meg, mert tökéletesen megérdemelted a 0%-ot.

2015. aug. 23. 13:23
 14/14 EagleHUN ***** válasza:
100%

"Hanem vagy képes visszakeresni és megnézni, akkor bölcsebben tennéd, ha nem írnál semmit sehova!"

Amikor írsz nem nagyon tudsz keresgélni az előző válaszok közt mert elvész amit írtál, hacsak esetleg másik lapon meg nem nyitod újra az oldalt, na én akkor épp erre lusta voltam, bocs. XD

Csak a kedvedért:

AI=Artifical Intelligence

MI=Mesterséges Intelligencia

Mindkettő ugyanazt jelenti csak az egyik magyarul. Rengeteg film földolgozta már az ezzel kapcsolatos problémakört, volt amelyiknek AI volt a címe is! Elég fura hogy nem találtál erre semmit.

Pedig rosszul teszed ha meg sem nézed a linkjeimet, ott a lényeg amit a kérdező keres!

Tudod "Jó pap is holtáig tanul" de ez senkinek nem kötelező. Maradj meg azon a szinten ahol vagy, azt meg te érdemled meg!

2015. aug. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!