Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A 43-nak hány százaléka a 30?

A 43-nak hány százaléka a 30?

Figyelt kérdés

Létszíves vezessétek le hogy számoltátok ki!

Köszönöm szépen!

2010. márc. 3. 14:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad! Tényleg nem vettem észre, hogy milyen rosszul írtam!

Elnézést kérek a helyesírási hibákért!

Igen nyelvtanból sem voltam valami jó, se matekból de tényleg amúgy az élet más területén NEM VAGYOK HÜLYE, és jó tanuló voltam!

Remélem nem írtam semmit rosszul:(

2010. márc. 27. 06:36
 22/28 anonim ***** válasza:
semmi gáz. szerintem ez vagy megy, vagy nem. nálunk a vezérigazgató írt folyton helytelenül... :D pedig ő sem hülye.
2010. márc. 27. 08:40
 23/28 anonim válasza:

de akko miben vagy jó? mit dolgozol?

egyébként javaslom, hogy ha már úgyis gép előtt vagy, akkor a calc/számológép alkalmazást próbálgasd. egyszerű matekra gyorsan megkapod a választ és nem kell itt vitákba bocsátkoznod érte.

pl.: százalékot úgy számolsz, h beütöd a számot és nem szorzásjellel, hanem százalék jellel nyomod tovább.

2010. júl. 7. 08:11
 24/28 A kérdező kommentje:

Kedves 08:11-es válaszoló!

Minek válaszoltál már, hogy meg legyen a napi cseszegetésed?

Mi közöd van ahhoz, hogy mit dolgozom, mit csinálok, és hogy miben vagyok jó!

Az égadta egy világon semmi de semmi közöd hozzá!!!!!!!!!!!!

Amúgy meg már minek írtál nem baj hogy a kérdésem március 3. volt ma meg már július van????

Legyen szép napod!

2010. júl. 7. 14:58
 25/28 anonim válasza:
100%
csak segíteni akartam, és emellett kiváncsi vagyok mivel foglalkozol. semmi rosszindulat. de látom ez részedről már nem így van.
2010. júl. 15. 09:19
 26/28 A kérdező kommentje:

Bocsi akkor nem jól értelmeztem az üzeneted.

Lehet már azt is támadásnak veszem amit jóindulatból írnak.....csak hát annyi ledegradáló választ kaptam.

Még egyszer bocsánat!

2010. júl. 15. 19:41
 27/28 anonim válasza:

a degradál szó elé nem írjuk, hogy 'le' mert már önmagában is azt a jelentést hordozza. -no rosszindulat, csak hamár ilyenkről beszélünk itt, akkor gondoltam leírom.

no de mit dolgozol?

2010. júl. 15. 22:38
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

:)

2010. júl. 16. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!