Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A 43-nak hány százaléka a 30?

A 43-nak hány százaléka a 30?

Figyelt kérdés

Létszíves vezessétek le hogy számoltátok ki!

Köszönöm szépen!

2010. márc. 3. 14:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

szerintem nem bonyolult és annak, aki tud egyenletet megoldani sokkal egyszerűbb. Így kell százalékot számolni, csak a százalék helyére beírtam az x-et és megoldottam az egyismeretlenes egyenletet. Én se voltam jó matekból, de nekem minden ismeretlennel rendelkező kérdést egyenletként felírva a legegyszerűbb megoldani.

2010. márc. 3. 18:38
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet! :)
2010. márc. 3. 20:18
 13/28 anonim ***** válasza:
23 évesen a matek még hagyján, de írni sem tudsz!:)
2010. márc. 5. 18:37
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen kedves NEGATÍV válaszolók, miattatok már tök hülyének érzem magam és az a kevés önbizalmam amim volt lesüllyedt a béka feneke alá!

"Örülök" ,hogy szép kis hazánkba ennyi rosszindulatú ember él!

2010. márc. 5. 20:17
 15/28 anonim ***** válasza:
Én meg örülök, hogy ennyi síkhülye ember..
2010. márc. 5. 20:33
 16/28 A kérdező kommentje:

Én nem emlékszem arra, hogy minősítettelek volna.

Nem értem miért kell rögtön hülyének titulálni az embert, képzeld elfelejtettem pontosan, hogy is kell % számolni és ezért meg mertem kérdezni,(amúgy én is kiszámoltam és ugyanaz az eredmény jött,csak megerősítés képen kérdeztem)hát tényleg milyen főben járó bűnt követtem el, és ebből már tényleg lehet következtettetni, hogy az élet más területén is biztosan sík hülye vagyok!

Hát tudod mit, rettentően sajnállak mert rohadt rossz lehet ilyen rossz májúan, ilyen rossz indulatú és pesszimista emberként élni az életed!

Mindegy most vissza írhatsz bár milyen baromságot már nem fogok rá reagálni, eddig is felesleges volt a te rosszindulatú megjegyzéseidre válaszolgatni!

A TÖBBIEKNEK TOVÁBBRA IS KÖSZÖNÖM HOGY RENDESEN TUDTAK VÁLASZOLNI!

További szép napot mindenkinek és neked is kedves utolsó válaszoló minden jót kívánok neked a további életed során!

2010. márc. 6. 07:09
 17/28 anonim ***** válasza:
abbol gondolta az utolsó válaszadó, h más területen sem jeleskedsz, h tele vagy helyesírási hibával. mindjárt kiszámolom a leírt szavaid hány %-a helytelen :)
2010. márc. 26. 18:00
 18/28 anonim ***** válasza:
18:00 Ez komoly? Ennyi rosszul leírt szót már régen nem láttam :D
2010. márc. 26. 18:21
 19/28 A kérdező kommentje:
Leírnátok párat?!
2010. márc. 26. 19:43
 20/28 anonim ***** válasza:

18.00 vagyok. leírom amit találtam. mindjárt a kérdésben: létszi. helyesen légyszi.

2. Ha nem segítség nyújtás véget vagy a gyakori kérdések.hu-n akkor húzz el az oldalról!!!!!!- végeTT

3. csak megerősítés képen kérdeztem- kéPPen

4. tényleg lehet következtettetni- következteTni- a szó maga elgépelés, de a 2 TT nem

5. bár milyen baromságot már nem fogok rá reagáln- bármilyen egyben van

2010. márc. 26. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!