Mi lesz, ha tovább tágul a tér? Meg lehet állítani?
Figyelt kérdés
Én arra tippelek, hogy nem fogják bírni az atomok és még azok is kisebb darabkákra fognak szakadni és minden anyag eltűnik minden emberrel együtt. Nem a saját elméletem hallottam valahol. Mi lesz, ez bekövetkezhet? Ha igen, akkor az életnek SEMMI ÉRTELME.!!!!!! Félek.2015. jún. 11. 18:55
1/12 anonim válasza:
Nem szükséges megállítani. Majd többen férünk el benne.
2/12 anonim válasza:
Hát őőő...
Egy biztos, nem a te életedben fog bekövetkezni. Inkább félj valami divatosabb dologtól, mint pl. óriásmeteor vagy szupervulkán esetleg a pólusváltás. Ma ezek a menők.
3/12 anonim válasza:
Miért tűnne el minden anyag, ha tágul a tér? Nem hinném, hogy eltűnne. Ha kisebb darabkákra esik szét minden, akkor meg úgy fog kialakulni az élet, tehát megmarad. A mai ember más kérdés.
Ettől nem érdemes félni, ennyiből attól is félhetnél, hogy szívinfarktust kapsz, vagy tüdőembóliát, vagy elüt egy autó, miközben a járdán sétálsz.
4/12 anonim válasza:
13,8 milliárd éve tágul és még mindig semmi bajunk. Még szerintem egy 100 évet ki fog bírni, úgyhogy ne nagyon aggódj miatta. Az élet értelmének meg mi köze ehhez?
5/12 A kérdező kommentje:
1-es, nem jó a válaszod. 3-as, a gravitáció miatt. 2-es, hát azért ez is probléma.
2015. jún. 11. 19:56
6/12 anonim válasza:
Miért szakadna szét bármi is azért, mert a tér tágul? A benne levő testek nem tágulnak csak a tér.
7/12 anonim válasza:
Először is, fogalmunk sincs hogy néz ki a tér,és mi van azon kívül,ha van egyáltalán "széle". Másodszor,emberi aggyal ezek felfoghatatlan dolgok,ezért a kérdésednek nincs értelme.
8/12 A kérdező kommentje:
Van. Ha nem lenne, nem lett volna ősrobbanás. És szerintem könnyen felfogható...
2015. jún. 11. 21:24
9/12 anonim válasza:
Szeretem azokat az embereket akik megnéztek egy dokumentum filmet valamit ki vettek belőle és azt tovább fejlesztették és leállnak vitatkozni másokkal :DD
10/12 Tom Benko válasza:
Az anyag inkább csak elbomlik, szétesik stabil részecskékre, de el nem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!