én gimibe mennék (a lányok miatt haha), utána is el lehet menni CNC-re de ha még most leszel gimis én mérnöknek mennék
ugyan azt csinálja, 3*os fizetésért
OKJ-vel nem tudok elhelyezkedni. Ha van munkatapasztalatod, akkor tényleg könnyű, de ha kezdő vagy, úgy, hogy 90% felett végeztél, még akkor sem alkalmaznak még arra se, hogy nyomkodd a gombot, figyeld a munkafolyamatot, majd cseréld ki a kész munkadarabot a nyersre. Egyszer volt, hogy majdnem alkalmaztak, de aztán el lettem küldve onnan is, hogy mégse, mert nincs tapasztalatom. Majd ha Dezsőbácsi beajánl valahova, ahol lehúzhatok két-három évet, akkor talán mehetek már máshova is, viszont az meg ördögi kör, mert ha 2 éven át operátor voltam, abból is a kisebbik, aki még csak bele se szagolhat a programba, hiába rossz, akkor semmi másra nem fognak már alkalmazni, mert "ez a srác operátor és kész". Én nagyon megbántam az OKJ-t, hatalmas pénzkidobás volt, annyit értem el vele, hogy már magabiztosan tudok vásárolni az OBI-ban.
Ha valaki gimnáziumban tanulja, esetleg később egyetemen, fényes jövő vár rá, akár irodával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!