Az alábbi vegyületet, milyen alapanyagokból és milyen folyamatokkal, milyen arányokkal kell elkészíteni?
Szerintem ha nem akarsz meghalni, ne játsz ilyenekkel.
Valószínüleg nem véletlenül kapható csak receptre.
Észlény.
ez egyszerű!
1: a szobádat csináld meg hogy teljesen légmentes legyen.
2: szerez O2 maszkot, és palackot, és mikroszkopot, és lányoktol kérj kölcsön 2 darab olyan high tech szemöldök kiszedöt.
3: a mikroszkop ,és a szemöldök kiszedö (továbiakban "szk"), a a kezedböl vegyél ki 10 darab szén atomot. ( az ember alapja a szén), Vagy ha félsz egy grafit ceruza is megteszi.
4: mivel a szoba már légmentes, menj az udvarra, és a levegöböl vegyél 1 db hidrogén molekulát, llletve, 1 db nitrogént.
5: Menj vissza a szobádba (vigyáz hogy a ruhádon ne legyen semmilyen mikroszkopikus valami)
6: az atomokat préseld össze a kezeidel. Lehet hogy erösen kell.
Voálá, kész az elegyed.
A szerves szintézis nem olyan egyszerű, mint a MacGyver-ben. Én egyszer gyakorlaton csináltam aszpirint két komponensből, egy lépésben. Az egyik legnagyobb probléma az lett volna, ha használni akartuk volna, hogy a kész elegynek csak kis része volt valóban aszpirin, a többi a maradék anyagok és a katalizátor (kénsav). És ez a komponensek és a lépések számának növelésével mindig egyre rosszabb. Egészen biztos, hogy még ha le is írnák a receptet (kétlem), és még ha be is tudnád szerezni a komponenseket (kétlem), még ha össze is bírnád rakni a reakciót otthon (kétlem), akkor se tudnád szétválasztani a keletkezett terméket a maradványoktól. Az a gyógyszeriparban is egy sarkalatos pont.
Az otthoni gyógyszrkotyvasztással kapcsolatban lenne egy történetem. Volt egyszer egy vegyész, aki kedvelte a kábítószereket, és a laborjában neki is állt összeállítani egyet. Sajnos kicsit túlhevítette az oldatot, és véletlenül egy piramispálya gátlószert készített. A piramispálya az agy azon része, ami az akaratlagos mozgásért felel. A fickó túlélte, viszont a maradék életében semmilyen szándékos mozdulatot nem tudott tenni. Még szándékosan pislogni se tudott (nem hogy az ujját mozgatni vagy ilyesmi), hogy kommunikáljon, mert ahhoz is a piramispálya kell.
Te unintelligens hülye kis droggyáros.
Az anadrex nem amfetamin hanem metamfetamin, nagyon nem mindegy. Egy szén ide vagy oda egyenlő a haláloddal. Előállítására van egy pár száz módszer, ezek egyike sem oldható meg házi körülmények között, szerencsére.
A legnépszerűbb módszer szerint efedrint redukálnak hidrogén jodiddal, kis baki, hogy ennek a módszernek a kivitelezése olyan anyagokat igényel ami kikaparja a kis tüdődet a helyéről.
A másik módszer fenilacetonból indul ki, ezt kell metilaminnal reagáltatni majd ezt hidrogénezni. Természetesen ez se házi szintézis.
A harmadik módszer amfetaminból indul ki, erre kell egy metilt rápakolni jó helyre. Metil-jodiddal vagy valami hasonlóan rákkeltő anyaggal menni is fog.
Többi módszer: google.com
Sok sikert! Ügyesen nyírd ki magad és lehetőleg ne adj senkinek a cuccodból, mert nem szép dolog ha miattad hal meg valaki más.
Ja és 2-8 évig tartó letöltendő.
Válasz 1: ha mindenáron ki akarod nyiffantani magad arra van gyorsabb megoldás is...
Válasz 2: persze hogy elő lehet állítani, csak némi szerves kémiai ismeretekre van szükség. Sajnos a hozzávalókat be lehet szerezni. Több kémiai szintézist is leírnak a neten, az előttem szólókkal nem tudok egyetérteni abban hogy nehéz előállítani, mert sajnos nem az. Példa erre az USA-ban évente felszámolt többszáz metlabor, amit nem kémikusok üzemeltetnek...
Válasz 3: szerintem rúgj be inkább...
Én tudok segíteni, azonban az általad keresett "recept" alapján történő "főzés" büntetőjogi felelősséget von maga után.
Privátban leírom neked viszont azzal a feltétellel hogy személyesen találkozunk és írásba adod hogy NEM készíted el!
Én meg élek azzal az állampolgári jogommal hogy hiszek neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!