Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Továbbtanulás matematikával....

Továbbtanulás matematikával. Merre?

Figyelt kérdés
Kizárólag matematikával hol/milyen ágon lehet elhelyezkedni? Emelt szintű érettségit szeretnék tenni matekból, viszont nincs mellé semmim. Föci, kémia, biosz, egyiket se szeretem, nem is érdekelnek. Infó marad, abból nem vagyok nagy "szakértő". Eligazodok, nagyjából tudom az alapkat, de pl programozni nem tudok. Angol és német nyelv megy, az nem akadály. És ha nem lesz meg a matek emelt, csak a sima, akkor milyen egyetemeken van esélyem? Úgy értem, milyen szakokon?

2015. jan. 30. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy a 10 írta.

És arra gondoltam milyen diplomákkal talál jó eséllyel állást ahol sok a matek.

2015. febr. 2. 18:27
 12/12 anonim válasza:
mondjuk azért szerintem aki megszerez egy pl alkalmazott matematikus diplomát, az nem sok eséllyel lesz munkanélküli :D persze nyilván hozzátanulni azt kell, de nagyon sok helyen nagyon szeretnek matematikusokat alkalmazni.
2015. febr. 2. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!