Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Gondoltál már arra, hogy...

Gondoltál már arra, hogy épitenél valamit, de tudod hogy semmi esélyed hogy müdödő képes legyen?

Figyelt kérdés

Én infra kamerára/szeművegre gondoltam. A lényeg hogy "lássam a hőt."

Tudom hogy képtelenség, mert tudosok,mérnökök csinálnak hasonlókat. És én gimnazista vagyok, és semmi esélyem sincs :(

2010. febr. 4. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

nfrás szemüveggel nem látod a hőt.

infralámpákat, ledeseket kapsz bárhol szinte.

azt a szabad szem nem látja. hozzápakolsz valami optikai kamerát, nem kell rögzítenie, csak működjön.

és már van is vmi gyengus cuccod ami picit éjjellátó.

ezt kipróbálhatod, pl fényképezőgépet kapcsold be, digitálisat, vagy webkamerát, asszem azzal s müxik. És nézd vele a távirányítódat, és nyomogassad. az elején lévő kis infralámpa világítani fog.

sok olyan éjjellátó kamerát árulnak normális áron ami abból áll, hogy kamera, és körbe van rakva egy halom infraled lámpával.

hőérzékelő kamerát már neccesebb, ahhoz nem értek, oda kellene pár elég drága eszközt venned tutira.

2010. febr. 4. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
infraled nem egyenlő az infrared-el, a led alatt pici led lámpákra gondoltam:)
2010. febr. 4. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

szia! köszönöm a választ.

De ha jól értem ez egy éjjel látó?

Lehet hogy rosszul fogalmaztam, nekem ez az álmom.

[link]

2010. febr. 4. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

tudom mire gondoltál, amolyan predatoros cuccra. de sajnos otthoni eszközökből komoly szaktudás nélkül olyat nem pakolsz össze.

amit mondtam az éjjellátó kamerát még talán.

2010. febr. 4. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:

találtam egy weboldalt, ahol nemm több ezer euorba kerül, hanem sokkal olcsobb. Azt nem tudom hogy miért olcsóbb? Kissebb kijelző? Nem lehet vele olyan messzire látni?

[link]

2010. febr. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!