A tésztaételek miért "nyelik" úgy a sót?
Figyelt kérdés
Úgy értem miért kell annyit rátennem ahhoz, hogy érezzem?
Alapvetően alig sózom az ételeket, mindenből nagyon kiérzem, ha kicsi is van benne, nem szeretem. De a tészták... Jól megsózom, de alig érzem, és ha utósózom, még azután is tennék rá...
Mi lehet erre a logikus és tudományos magyarázat?
Káposztás, krumplis, babos, túrós tészta, ez mind mind ilyen nálam...
2014. dec. 4. 13:23
1/1 anonim válasza:
Só, mint só, nézd meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!