Sajnos az a gép, ami előtt ülök, összedől az svf-es linkektől, úgyhogy csak tippelek.
Ha összesen két szín közt vált és abból az egyik fekete, akkor vagy hőérzékeny folyadékkristályos festék, vagy folyadékkristályos többrétegű laminált fólia, amit elektromosan lehet sötétíteni. Gyakorlatilag egy monokróm lcd fóliába munkálva, ami áramra elsötétül.
A hőre reagálós változatnál fűtő réteg lehet a színváltó.
2014. nov. 26. 09:15
2/12 anonim válasza:
egy videó szerkesztő progi és jó statiszták kellenek hozzá...
2014. nov. 26. 14:33
3/12 anonim válasza:
Nekem valódinak tűnt.
2014. nov. 26. 15:26
4/12 A kérdező kommentje:
Egyes több színt vált, sőt rengeteget.
Kettes szerintem is valódi nem szerkesztett.
Talán ha valaki az autó márkát legalább megsejtené nekünk rá lehetne keresni hogy mi ez...
2014. nov. 26. 23:05
5/12 Csicsky válasza:
Erről már évekkel ezelőtt olvastam. A cikk arról szólt, hogy a rendőrségnek sikerült valahogy véletlenül elkapni egy bűnbandát, aki ezt a módszert alkalmazta. Még az is meg volt említve, hogy több szín között tudtak váltani (talán három lehetett). Közelebbit sajnos nem tudok mondani.
2014. dec. 2. 11:34
6/12 Wadmalac válasza:
Sajnos fake.
Figyeld meg az egyéb dolgokat a messzi környezetben, bizony ott is vált ezmegaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!