Mit éri meg tanulni? Mit tanuljak ami érdekes?
Természetesen semmi nem ragad az emberre, csak a kosz. Az ismeretekért meg kell küzdeni.
A helyzet az, hogy minden érdekes, ha az embert érdekli. És mindennel lehet keresni, ha elég mélyen tudja az ember.
Az a gyanúm, itt nem kaphatsz erre választ, mert sokkal több adat kell ilyen tanácshoz. És ha megvan a sok adat (rólad), akkor szakértelem kell a válaszhoz.
Legeredményesebb választ a szüleidtől, közeli ismerőseidtől, volt tanáraidtól, pályaválasztási tanácsakdótól kaphatsz. Ebben a sorrendben.
"Természetesen semmi nem ragad az emberre, csak a kosz."
Némileg csak jobban tudom én, aki már átment a fizikus képzésen, hogy mi ragad ott egy emberre és mi nem. Nem tudom miért lettem lepontozva... Erős matek hiányosságaim voltak mikor bekerültem a képzésbe, de az első félév végén mindenféle extra tanulás nélkül tudtam mindent a középiskolás matekból( és annál jóval többet), mert annyit használtuk, hogy RÁMRAGADT, de tudjátok jobban. Mellesleg természettudományoknak van csak igazán értelme... Persze lehetsz fodrász is, így aztán tényleg igazán hasznos tagja a közösségnek. No mindegy, ezt már tényleg lepontozhatja a sok fodrász. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!