Akkor is baromságnak fogom találni ha kilépek az álláspiacra, és ha ilyen munkám lesz esetleg akkor sem fogom szeretni és érdekelni sem fog, de kit érdekel. A magánéletemben legyen minden rendben és legyek boldog, nem érdekel a siker meg ez a sok szarság.
Köszönöm a válaszokat! Hála istennek nem csak nekem nem tetszik ez az egész.
Az oke hogy osotba vagy, csak azt nem ertem minek meg reklamozni is.
A kozgazdasag mint tarsadalomtudomany messze tulmutat a "penz szamolgatasanal".
De aki szereti, miért szereti, elmagyarázná?.D A matekot még megértem, megtanít logikusan gondolkodni, elég durva tantárgy, egy csomó mindennek az alapja, tisztelem is még ha nem is értem meg szeretem.
De ebben mit lehet szeretni?
"Na, ezek azok a tipikus megnyilvánulások, amelyek az illető értelmi képességeit a nullával azonosítják"
Ez jól leírja a véleményemet a cikkedről. De legalább minden mondatot felkiáltójel zár le.
#15 Nem létezik olyan modell, ami teljesen leírja a valóságot, de egy jó modellből hasznos következtetések vonhatóak le.
A hozzászólásodra az jutott eszembe, hogy a közgazdaságtan alapfeltevése, hogy az emberek racionálisan döntenek. Na ez speciel nem is állhatna messzebb a valóságtól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!