Blenderrel tervezett térbeli ábrát hogyan lehet kinyomtatni térbeli printeren?
Az a baj, hogy nem ismerem a térbeli printereket csak venni akarok egyet.
Egyenlőre a blendert is alig ismerem inkább csak láttam mit művelnek vele.
Nem tudom a térbeli printert is igy felismeri e a számítógép illetve a blender, de jó lenne ha ilyen egyszerű lenne...
11:10
Bizonyos szempontból igazad van. Ha nincs pénzünk és kedvtelésből használnánk akkor tényleg nem éri meg.
Ez annak éri meg akit felvet a pénz, vagy aki üzlet miat használja.
Ugyanis ha a bevételből levonva a befektetett összeget, az derül ki, hogy a nyeresség arányos a ráforditott idővel, akkor megéri. Max. ha késöbb olcsóbb lesz a printer akkor jobban meg fogja érni ugyanez.
Szóval ha jövedelemről van szó akkor nem éri meg 5-10 évet várni hogy akkor ugyanez magasabb haszonnal megy majd.
Köszönöm az eddigi infókat átböngészem.
Léteznek olyan tárgyak amiket fröncsöntéssel nem lehet létrehozzni.
Pl. a nagyon bonyolult minták, ahova már nem jut el mindenhova a befecskendezett anyag.
A másik: én ugy tudom- javitsatok ki ha tévedek egy fröcsöntő szerszám legyártása félmillió Ft.
És azzal utána csak egyformák gyárthatóak. Igaz abból akár 100 000 db is, tehát ha csak 10 Ft-al drágábbn adjuk mint az anyagköltség máris nyertünk 4 és fél milliót...
Csakhogy ehhez piac is kell a 100 000 darabra...
Ellenben a térbeli printer ára kb. annyi mint egy fröncsöntö szerszám, nem kell hozzá egy egész fröcsöntő gép pluszba és megoldható, hogy mindig annyit gyártsunk le belőle amennyi kell. Akár egyesével is. A régi formák egyszerübben menthetőek s simán át lehet állni egy alkatrész legyártása után egy másikra. Ha el van mentve akkor csak néhány kattintás.
És nincsenek az öntésnél felmerülő problémák se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!