Hogy tudom kivonni a DMT-t egy növényből?
Elvileg nem igényel nagy szaktudást, de sehol nem írtak részletes leírást.
Elvileg valahogy úgy kell, hogy a növényt ami tartalmaz DMT-t savas vagy lúgos oldatban kell áztatni majd ezt a másik oldattal semlegesíteni kell és kicsapódik a cucc.
Aztán át kell mosni valami alkohollal vagy hasonlóval.
De, hogy mit hogyan kell pontosan azt nem írják sehol.
Hogyan csináljam?
Ne dolgozz vegyszerekkel ha nem értesz hozzá.
Sav/lúg biztosan nem szükséges.
Soha sem értettem azokat akik nem tudnak segíteni, de azért írnium/ mondaniuk kell valami tök felesleges dolgot!
Köszi, de inkább másnak válaszolt!
Majd segít az aki tud.
Magyar?
Mert angolt én is találtam, de a fordítás miatt nagyon bizonytalan.
Még a rendes kézi szótárban is több magyar megfelelőt kínál fel. Emiatt rengetek eltérés lehet.
Ha magyar cikkel találtál kérkel linkeld be.
DMT... hm...
Amennyiben te szeretnéd fogyasztani, azaz élvezeti céllal kellene, akkor főzz ayahuasca-t. Neten találsz recepteket. Ha kereskedelem a célod és ezért szeretnél minél nagyobb tisztaságot, azt felejtsd el! Az oké, hogy magadnak kárt okozhatsz vele, de a te hibás receptedből, előállítási módodból másnak ne árts!
Laboratóriumi tisztaságban nagyon nehéz lesz kinyerni a növényből. Hasonló eljárással, mint az LSA kivonása esetén viszonylag nagy tisztaságot érhetsz el. Sav valóban kell, de ne valami ipari cuccra gondolj, az ayahuasca-t is savasítják valami természetes cuccal, illetve egyik alkotórésze épp emiatt kell. LSA kivonásánál savként citromsavat használnak kis töménységben (1-2 liter oldathoz pár csepp kell csak). Oldószerként nagy tisztaságú alkohol kell. Haszálhatsz egyéb oldószert is, de az alkohol a legjobb az ártalomcsökkentés tekintetében.
Csak óvatosan a DMT-vel, "durva" dolgokra képes.
A jelenlegi magyar jogszabályok szerint előállítása, fogyasztása, birtoklása valamint azzal való kereskedése törvénybe ütközik.
Tudom a törvényt!
De valahogy még minidg nem értem, hogy most akkor, hogy is kell csinálni.
Pontosan melyik rész is volt a válasz a kérdésemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!