Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogy tudom kivonni a DMT-t...

Hogy tudom kivonni a DMT-t egy növényből?

Figyelt kérdés

Elvileg nem igényel nagy szaktudást, de sehol nem írtak részletes leírást.

Elvileg valahogy úgy kell, hogy a növényt ami tartalmaz DMT-t savas vagy lúgos oldatban kell áztatni majd ezt a másik oldattal semlegesíteni kell és kicsapódik a cucc.

Aztán át kell mosni valami alkohollal vagy hasonlóval.

De, hogy mit hogyan kell pontosan azt nem írják sehol.

Hogyan csináljam?

2014. szept. 12. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Ne dolgozz vegyszerekkel ha nem értesz hozzá.

Sav/lúg biztosan nem szükséges.

2014. szept. 13. 00:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Soha sem értettem azokat akik nem tudnak segíteni, de azért írnium/ mondaniuk kell valami tök felesleges dolgot!

Köszi, de inkább másnak válaszolt!

Majd segít az aki tud.

2014. szept. 13. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Van leírás
2014. szept. 13. 00:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Magyar?

Mert angolt én is találtam, de a fordítás miatt nagyon bizonytalan.

Még a rendes kézi szótárban is több magyar megfelelőt kínál fel. Emiatt rengetek eltérés lehet.

Ha magyar cikkel találtál kérkel linkeld be.

2014. szept. 13. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

DMT... hm...

Amennyiben te szeretnéd fogyasztani, azaz élvezeti céllal kellene, akkor főzz ayahuasca-t. Neten találsz recepteket. Ha kereskedelem a célod és ezért szeretnél minél nagyobb tisztaságot, azt felejtsd el! Az oké, hogy magadnak kárt okozhatsz vele, de a te hibás receptedből, előállítási módodból másnak ne árts!

Laboratóriumi tisztaságban nagyon nehéz lesz kinyerni a növényből. Hasonló eljárással, mint az LSA kivonása esetén viszonylag nagy tisztaságot érhetsz el. Sav valóban kell, de ne valami ipari cuccra gondolj, az ayahuasca-t is savasítják valami természetes cuccal, illetve egyik alkotórésze épp emiatt kell. LSA kivonásánál savként citromsavat használnak kis töménységben (1-2 liter oldathoz pár csepp kell csak). Oldószerként nagy tisztaságú alkohol kell. Haszálhatsz egyéb oldószert is, de az alkohol a legjobb az ártalomcsökkentés tekintetében.

Csak óvatosan a DMT-vel, "durva" dolgokra képes.

A jelenlegi magyar jogszabályok szerint előállítása, fogyasztása, birtoklása valamint azzal való kereskedése törvénybe ütközik.

2014. szept. 13. 01:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudom a törvényt!

De valahogy még minidg nem értem, hogy most akkor, hogy is kell csinálni.

Pontosan melyik rész is volt a válasz a kérdésemre?

2014. szept. 13. 11:46
 7/7 Anoki Ashoora válasza:
Jól beszél a kérdező, attól függően milyen módszert választ, sav illetve lúg is kellhet hozzá, de lúg mindenképpen. Módszert nem fogok leírni, tanulj meg angolul és olvasgass a neten, hatalmas irodalma van. Az egész folyamat egy konyhában végigvihető, de sokáig tart és képbe kell lenni. Ha nem áldozol rá legalább egy pár hetet, hogy megértsd a különféle módszereket és a kémiai összefüggéseket akkor el fogod baszni és jó esetben kuka, rossz esetben pedig valami lúgos szarra fogsz ráslukkolni ami ráold egy picit a légútjaidra, aztán mehetsz a kórházba.
2017. aug. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!