Milyen robbanószert használtak a szeptember 11. -ei "merényletben"?
A robbanószer és robbantás szavak itt nem működnek.
Maximum a lövedék (repülőgép) és gyújtóbomba (kerozin) szavak.
Sem robbanás, sem robbantás nem történt.
A repülőgép becsapódása rombolt, az égő kerozin meg a túlhevítéssel kicsinálta az épület acélszerkezetének szilárdságát, ettől dőlt össze.
"Elnézést, én azt hittem olyanok válaszolnak, akik nem hiszik el ezt a terrorista-merénylet baromságot."
Az ezo rovat tele van konteo-mániákusokkal, ott tömény bólogatást fogsz kapni, ők tutira tudják azt is, mivel robbantottak. :)
"Én úgy tudom(több hiteles forrásban is ez áll, nem pedig a manipulált közhírekben)......"
Hmmm, hiteles....
"...hogy robbanóanyagot használtak az épület acélmagjánál, a repülő csak egy ok volt, hogy ettől dőlt össze..."
Csak egy kis logika. Honnan a szent xarból tudta volna a bombák telepítője előre, pontosan melyik emeletekre fog csapódni a gép? Vagy végig lett telepítve az épület a 20. emelettől a 80.-ig olyan 2-300 kg C4-gyel, szintenként elosztva? Be kell látni, ez totál irreális. A repülők és az égő kerozin tökéletesen elég volt ahhoz, ami történt.
A hetes épület ledőlése viszont állatira elgondolkodtató, ha valaki gyanút akar fogni, akkor az a jó alap.
#6:
Arra céloznál, hogy ilyesmivel feltűnés nélkül ki lett "bélelve" a teljes vázszerkezet?
Mindez anélkül, hogy egyetlen szemtanúnyi nyoma maradna?
Hát......
"Arra céloznál, hogy ilyesmivel feltűnés nélkül ki lett "bélelve" a teljes vázszerkezet?"
nem.
csak, ha valamivel robbantották, akkor ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!