Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Kíváncsi lennék van -e ötlete...

EagleHUN kérdése:

Kíváncsi lennék van -e ötlete valakinek hogy ezt hogy csinálta (videó lent) ez a bűvész?

Figyelt kérdés

[link]

Sem plexi nincs alatta, sem daru nincs fölötte ahonnan esetleg damilok lógnának le.

Nem az ezotériába írtam mert vízen járni elvileg nem lehet, max ha megfagy. XD Tehát kell lennie tudományos válasznak rá hogyan trükközött ez a bűvész.

Ötletek?

2014. júl. 14. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Van alatta plexi. Csak a víz miatt nem látszik. Ez egy közismert trükk:

http://www.youtube.com/watch?v=422M4WixG9I

2014. júl. 14. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Először én is arra gondoltam, mint amit az első válaszoló megosztott. De az első válaszoló és az általam megosztott videó között óriási különbség, hogy az általam megosztott videóban nemcsak körbeússzák az emberek, de az egyik még a lábai alatt és között is elsuhint a kezével. Na és ott min állt? Illetve tárgyakat dobál maga köré és azok nem maradnak fönn semmilyen plexin. Ott hová lett a plexi?
2014. júl. 14. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez gáz, most küldték el neked.

Több darab van, amiket mozgatnak...ez egy nagyon régi trükk.

Egyébként, ha megnéznéd teljesen a videót, amit küldött az előző hozzászóló, most nem égnél be a semmi miatt.

2014. júl. 15. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!